2012. március 23., péntek

Carstyling Show bővebben

Jövő héten ilyenkor már újra a természetes közegünkben, azaz a standunkon, a pult mögött fogunk várni benneteket. De nem csak az eddigi összes megjelent magazint visszük magunkkal, hanem ahogy azt már korábban említettük, autókat is viszünk magunkkal. A Trabi sajnos nem lesz ott velünk, hiszen némi műszaki probléma adódott vele, így helyette egy Corolla AE86-ot viszünk magunkkal, hogy a világ minden tájáról legyen autó a standunkon. Mellette a jelenlegi számunk címlapjáról jön a Zsiguli, meg persze Butolay barátunk is elhozza nekünk a Buszát.


A statikus kiállítás mellett még egy kis életet is szeretnénk vinni a Showra, így arra gondoltunk, hogy Gyurival betoljuk a saját autóinkat is. A Typ4-et a gyerekek vehetik majd kezelésbe ecsettel és temperával, hogy egy igazi hippiautót varázsoljanak belőle a kiállítás végére (végül pedig a rendőr megbüntesse Gyurit, amiért nem a forgalmiban szereplő kék színű az autója - muhahaha). 


Ugyan a Tuning Show egyik visszatérő eleme a három nap alatt történő autóépítés, hiszen minden évben megvadítanak egy, a szalonból frissen kihozott autót, mi úgy gondoltuk, megcsináljuk mi is, csak kicsiben. Pénteken betoljuk a Bogaramat teljesen gyári állapotban, hogy a szombati napon Robival karöltve ott helyben cseréljük ki benne a futóművet az előre elkészített tíz centivel keskenyebbre. Ezzel nyilván az orra közelebb fog kerülni a földhöz, így az autó hátulját is hozzá kell majd igazítanunk. Vasárnap pedig már hason fekve fogadja majd a látogatókat, hogy aztán hazafele megbüntessen a rendőr a nem gyári hasmagasság miatt...
Tehát amíg apu "neúgycsinááld" felkiálltásokkal beleokoskodik az ültetésbe, a gyerekek összekenik a vadonatúj ünneplőnadrágot temperával, addig anyu is válogathat a magazinok és a rengeteg apró kiegészítő közül, amit viszünk magunkkal. Ja, és lesz Pulykás-Rozsdakupacos matrica is, jó sok! Szóval gyertek, várunk benneteket!

4 megjegyzés:

  1. Ez az ae86 reggel nem járt Debrecenbe?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De,de járt. Ezzel járok minden reggel melózni :)

      Törlés
    2. akkor te kanyarodtál a tejipar fele

      Törlés
  2. Szép kis AE86. A kedvenc formám, a szögletes vonalak. Na és a kerék. Nekem arany színben van az autón. :)

    VálaszTörlés