2010. december 14., kedd

The Typ3 in garage

Juan Typ3-asa egy-két kényszerű szabad ég alatt töltött éjszaka után végre fedett és fűtött helyen pihenhet az én bogaram társaságában egészen tavaszig. A lefagyott lejárón még a kölcsönbe kapott téli gumik segítségével is féltünk, hogy gondot okozhat a lejutás, így a hídra kötelet kötve, azt egy fán átdobva, ellentartva próbáltam megakadályozni a megcsúszást.
Végül azonban simán vette az akadályt a Variant és még a garázskapu küszöbje és a kipufogóvég között is nagyobb volt a különbség, mint a bogár esetében.
A téli pihenő alatt elkezdődik az esztétikai felújítása az autónak, talán a hátsó lökhárító lakatolásával és krómozásával fog kezdődni. Amikor pedig elolvad a hó, és ismételten járhatóak lesznek az utak, előbújik majd és elmegy a lakatoshoz, majd pedig a fényezőhöz. Azonban itt nem komplett újrafényezésre kell gondolni, csak a korábban már ecsettel javított részek lesznek lefújva, minél többet megtartva az autó eredeti színéből.
Időközben pedig a frissen vásárolt gyári felnik homokszórása és színterezése is elkészült, hamarosan érkeznek rá a gumik, és felkerülnek majd az autóra. Lesz még vele munka, és bár sokak szerint hiba hozzányúlni (nekem is tetszik jelenlegi formájában), akkor is szép lesz majd, ha elkészült. Majd folyamatosan tudósítunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése