2010. december 5., vasárnap

Rally-car show, Püspökladány

A Jobb33 Autósport egyesület szervezésében lezajlott az idei püspökladányi mikulásnapi gyerekautóztatás és kiállítás. Pisti, a főszervező Gyurinak cimborája, és nagyon tetszett neki a Silver, így egyértelmű volt, hogy a lapos vas ott lesz a kiállításon. Azonban később én is meghívást kaptam, aminek sajnos a korábban említett motorgondok miatt nem tudtam eleget tenni.

Eleinte két, majd pedig három autónak kaptunk helyet, így az utolsó pillanatban eldőlt, a Silver mellett a cabrio és Soma fekete-piros bogara parkolhatott be tegnap reggel a sportcsarnokba a többi - többnyire verseny - autó mellé.
A klasszikus vonalakat még néhány Pannónia, valamint egy korábban általam már látott Ford Galaxie képviselte, valamint a 928-as Porsche is valamilyen szinten ebbe a kategóriába sorolható már. Ma sajnos már csak a kipakolásra értünk oda, de még az igazán érdekesebb autókat, ha nem is kiállítva, de láthattuk. Hazafele sikerült megúszni az utat a Silverrel az aljának leverése nélkül, majd itthon a kulcsok átadása előtt még sikerült elhitetni Gyurival, hogy egy ukrán kamion beleszállt a hátuljába.
Kissé felborult az időrend mostanában, mert a téli pihenő alatt vagy semmi sem történik autóink körül, vagy sok minden egyszerre, azonban a "tudósítóknak" nem mindig a bejegyzés készítése az első dolguk. Várjuk hát Gyuri múlt hétvégi rally-s, és Juan amerikai beszámolóját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése