2010. október 1., péntek

VW Fest Debrecen - in VWDepo

Megjelent a VWDepo magazin októberi száma (mellesleg a címlapfotó is az én munkám :) ), benne a Festiválról készült beszámolóval. Sajnos a lapzárta miatti sietség okán nem Gegob fotói kerültek be, valamint egy helyen pontosításra szorul: A cikkben 30 léghűtésest említ a szöveg, holott pontosan 52 db volt jelen péntek este.
Külön kértem, hogy lehetőleg ne mint főszervező legyek feltüntetve az interjúban. Valamint a fotóhoz sem ragaszkodtam, hiszen többen vannak, akik hasonlóan nem kevés energiát áldoztak arra, hogy a Festivál létrejöhessen, ez egy jó kis csapatmunka volt!

És, ha már itt tartunk, érdemes volna felsorolni azokat a neveket, akiknek a segítsége nélkül nem jöhetett volna létre, és nem lehetett volna megrendezni az eseményt:
Balczó Róbert, Batta Gergő, Bíró Eszter, Bíró Imre (apukám), Bíró Imre, Bíróné Halász Eszter, Czakó Nóra, Deák Gyula, Gönczi Ágnes, Kóti Gergő, Lakatos István, Nagy Lajos Roland, Nagy Zsolt, Pataki Attila, Pataki Ferenc, Pataki János, Opóczki István, Peleskey György, Pócsi István, Sántha János, Szabados Tamás, Tóth Norbert, Vida József
Valamint meg kell köszönjük azoknak a cégeknek, szervezeteknek, akiknek a támogatása nélkül nem jöhetett volna létre a Festivál:
Akku 96 Kft., Backdoor zenekar, bogarhatu.hu, Butolay, Czakó Búvár Kft., Debreceni Bogarasok, Dorcas kemping - Vekeri tó, Elite VW Club, Fórum Bevásárlóközpont, Franco Kft.: VW szalon Debrecen, KgstParty, Lovarda, Medikémia - Prevent autóápoló szerek, ratro.hu, Retro Car Klub, Rozsdakupac, Smushrooms zenekar, Terbi Bt., totalcar.hu, Vörös Oroszlán Teaház, Wolfrace Hungary Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése