2010. szeptember 26., vasárnap

Thank you! Thank you! Thank you!

Igen én is így kezdem, bár én egy kicsit a háttérmunkáról szeretnék beszélni. Amikor tavaly eldöntöttük, hogy idén is lesz találkozónk akkor nagy erővel vetettük bele a munkába magunkat, hogy még jobb találkozót szervezzünk nektek. Nos amikor már ott jártunk, hogy csak pár nap van hátra a találkozóig akkor egyre sűrűbben csörögtek a szervezők telefonjai, hogy az utolsó mozzanatokat is helyre tegyük…
Ennek ellenér akadtak olyanok akik az utolsó pillanatban visszaléptek nem kis gondod okozva a szervezőknek: lásd büfé… Ugyanis igen, a büfésünk aki tavaly ott volt az most szombaton reggel 6 óra után közölte, hogy az időjárásra tekintettel nem pakol ki…de ezt is megköszönöm, bár tudom furcsán hangzik, mert ekkor kerestem egy másik büfést aki barátként amikor reggel 9 órakkor felhívtam, hogy nem-e jönne és segítene nekünk akkor ő kis gondolkodás után rávágta, hogy: de, jövök…
És nem azért, hogy meggazdagodjon hanem azért mert nem akart minket slamasztikába hagyni. Szóval köszönöm Andrisnak és az Orfeusz Sörözőnek aki bár a pihenőnapján de teljesen legálisan engedélyekkel felvértezve kilátogatott és ezzel barátságáról tett tanúbizonyságot, így végül megoldódott a büfé működése, és nem mellékelten jól is érezte magát köztünk, majd közölte ha szükség lesz rá jövőre akkor számoljunk vele bátran.
Mondhatnék ilyen storykat sorra mert minden szervező azt hiszem, sőt tudom, hogy oda tette magát így mindenkinek megvan a maga kis története. Mi szervezők eléggé nagy fába vágtuk a fejszénket amikor olyan terveket készítettünk, hogy egyedi legyen a találkozónk. Gondolok itt arra, hogy az autóink reklámként voltak kiállítva a FÓRUM bevásárló központban, a Debreceni Kossuth tér megszerzése az Estiválra, a Rendőri felvezetés és az utak zárása, szóval mindenki szerintem egy nagyot alkotott ezenkívül a sok- sok munka és energia amit a családoknak kellett elviselni a találkozó miatt ezt a türelmet is köszönjük minden egyes hozzánk tartozónak és támogatónak!
Volt egy magánszemély aki nem kívánja magát megnevezni és egy nem kis összeggel támogatta a rendezvényt neki ezúton külön köszönet!
Mi a szervezők köszönjük nektek, hogy ellátogattatok hozzánk ezzel is emelve a rendezvényünk színvonalát hiszen hiába a sok munka ha ti nem jöttök… de ti jöttetek! Várunk benneteket jövőre is egy hasonló találkozóra azt, hogy milyen azt nektek kell eldönteni mi csak bízunk abban, hogy jól éreztétek magatokat nálunk… és nem felejtitek azt hogy jövőre ismét Debrecenbe kéne menni! KÖSZÖNJÜK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése