2010. június 23., szerda

Silver Veteran Rallye

Azt mindig is tudtuk, hogy a bogarazást és a komoly veteránautózást egy jókora szakadék választja egymástól el. Azonban, ma ismét bebizonyosodott, hogy ez nem csupán egy árok, hanem inkább maga a Grand Canyon, hiszem, amíg nekünk egy találkozón bővel elég egy kemping, - és külön örülünk, ha nem toi-toi wc van - addig a komoly oldtimeresek a város legelegánsabb (és legdrágább) szállodájában szállnak meg.
Történt tegnap, hogy Gyuri szólt, hogy Debrecen egyetlen ötcsillagos szállodája előtt sorban érkeznek a veterán autók. Sikerült is még tegnap lejutni a mélygarázsba megnézni őket, de fotózni sajnos nem lehetett. Azonban kár lett volna ezeket a csodákat nem megörökíteni, így ma délután visszamentünk a helyszínre lencsevégre kapni őket. A felhozatal igen komoly volt, árulkodnak róla ezek a fotók, és, amiket hamarosan feltöltünk a galériánkba.
A túra Magyarországot és Szlovákiát érinti, közel 20 nevező autó, 4 országból teszi meg az utat. Tegnap Hortobágyon, ma pedig Tokajban volt programjuk a résztvevőknek, innen, a Mátrán keresztül ismét északi szomszédaink felé veszik az irányt.
Weboldaluk: http://www.silverrallye.sk/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése