2010. június 24., csütörtök

Tokaj beetle meeting by Nyírbogár

Mint oly sok találkozó idén a nyíregyházi tali is elköltözött méghozzá a Tokaj melletti Bortó közelébe. Laci bácsival már pénteken megérkeztünk a találkozó helyszínére ahol már vártak minket a szervezők.
Az érkezésünkkor már volt néhány Bogár és busz Szlovákiából és Romániából is. Az érkezést követően nem sokkal indultunk a Borhajóval Tokajból a Bodrogon keresztül a Deresla pincébe ahol egy hosszú séta után megkóstoltunk 4 féle Tokaji különlegességet. Ezt követően érkeztünk vissza, ahol beszélgetések és koncert közepette telt az este.
Másnap ébredést követően szépen érkeztek a bogarak és gyűlt a VW imádók csapata a Debreceniek közül megérkezett Szilvi és az apukája valamint Szabados Tomi is. Délelőtt a megnyitót követően elkezdődtek a különböző mókás vetélkedők, majd egy finom ebédre voltunk hivatalosak a szervezők jóvoltából. Az ebéd után indult volna a felvonulás de az időjárás mindenki nagybánatára közbeszólt. Kis egyeztetést követően azonban mint egy 30 autóval elindultunk az eső után a közeli Boldogkővárat megnézni amely véleményem szerint nagyon jól sikerült és mégis csak volt egy felvonulás.
Visszaérkezve megtörtént a versenyek eredményhirdetése valamint a tombola kisorsolása és az emlék plakettek átadása. Itt kiderült az amit sokan szerettek volna megtudni… Nos megtudtuk ki a legöregebb bogaras... Este a szokásos beszélgetések, főzések és ivászat volt de véleményem szerint remek találkozón voltunk túl. Vasárnap reggel összepakoltunk és búcsút intettünk egymásnak, hogy legközelebb Kiskörén ismét találkozzunk… Köszönöm a szervezőknek a lelkes és kitartó munkát csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése