2010. április 18., vasárnap

Cruise Night #5

Ugyan a Rajzás szervezése körül lezajlódó mizéria miatt a megszokottnál kevesebben, három autóval indultunk el Budapestre pénteken (a megszokott konvoj is elmaradt), hogy részt vegyünk az évnyitó Cruise Night-on. Norbiéknak ugyan ez igen nagy teljesítménynek számított, hiszen Budapesttől 50km-re elfolyt szinte az összes olaj Bogi motorjából. Erről a napokban bizonyára majd ő személyesen számol be.

Sikerült az elsők között odaérni, és így rengeteg időt eltölteni új, és régi ismerősökkel, barátokkal. Az autók felhozatala túl sokat nem változott, igazán nagy meglepetéseket nem láthattunk, hiszen azok a vasak, amelyekhez "személyesen" nem is volt szerencsénk, fotók formájában már korábban is eljutottak hozzánk.

Ilyen pl. a bogár futóműves, matt fehér Typ3, vagy az idei év talán egyik legnagyobb meglepetésének készült volks-rod, amelynek alkotóit mindenképpen dícséret illeti: Sikerült egy újab beteg vasat összerakni. Ugyancsak ilyen a soproni '66-os standard is, ami nekem különösen kedves, hiszen eredetileg ugyanolyan volt, mint az enyém. De erről majd később.

Ami mindenképp feltűnő volt a kilátogatóknak, hogy a léghűtésesek száma erősen lecsökkent (talán a Rajzás miatt nem jöttek annyian távolról) és a vizesek évről-évre egyre többen érkeznek. Idén talán többen is voltak, mint a levegősök.

A Cruise Night hozta azt, amit minden évben: Egy kellemes estét, hangulatos beszélgetésekkel, és idén először az El Dorado díjjal, melyet a fent említett - és alul látható - matt fehér Typ3 nyert el.
Képek a szokásos helyen hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése