2010. március 25., csütörtök

Two cars from Debrecen's streets

Ezt a két autót a napokban "találtuk" Debrecen útjain. Egyik sem mondható hétköznapinak, különösebben ez az első nem... Egy második generációs Mustang szerintem (bár sose jártam ott) Amerikában se egy mindennapi látnivaló már, főleg nem itt, Kishazánkban, egy olyan távoli, alföldi városban, mint Debrecen.

Pláne nem egy olyan szívvel, ami ennek a motorházteteje alatt lapul. (Ráadásul nem is egy veteránkiállításon, hanem, mint említettem, kint a forgalomban...) Ugyan nincs információnk ennek adatairól, de az elejéből kilógó légszűrő, és a kerék előtt felfele álló kipuffogócsövek mindenféleképpen egy brutális erőművet sejtet.

Az autó szembe jött velem az úton, éppen csak láttam elsuhanni, de szerencsére pár utcával arrébb megállt, és így Nórinak volt ideje lefotózni.

A másik egy ismertebb forma számunkra, de ez a konkrét példány eddig ismeretlennek számított Debrecenben. Pár napja került ki a 35-ös főút szélére, egy ELADÓ feliratú dobozzal a tetején. Az autó 1959-es, kívülről éppen elfogadható állapotban van, de az alja erősen törődést igényel.
Ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését, ITT megtalálja a hirdetést, és azzal együtt az eladó adatait.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A Bogarat megint kirakták az eladó táblával. Sajnálom hogy ott pusztul. :(

    VálaszTörlés