2009. július 10., péntek

Barcelona

Sagrada Familia, Casa Batlló, La Rambla... Ugyan, ezek azok a dolgok, amik miatt több ezer ember Cataliunya fővárosába látogat, mégis vannak rejtett titkai a városnak, amelyeket csak néhány hozzánk hasonló félőrült tud értékelni. Konkrétan Európa egyik leghíresebb és legelvetemültebb bogaras csapatára gondolok, a Panscrapers-re.
Sajnos utunk túlságosan last minute volt (csütörtök délután foglaltuk le, péntek hajnalban indultunk), így nem volt elég időnk felvenni velük a kapcsolatot. Mire pedig sikerült megszerezni a telefonszámukat, elhúztak a BugIn-re.
Pedig milyen menő lett volna beszámolni itt a Rozsdakupacon egy Panscrapers műhelylátogatásról... Na üsse kő, majd legközelebb. Azért így is láttunk néhány érdekesebb darabot, különösen ezt az elsőt:

Ezt a gyönyörű 356-ost a Sagrada Familia tornyának erkélyéből lőttem. A minősége nem az igazi, mert mire a teleobjektívet felraktam, elhúzott...

Pár saroknyira ebbe a T2-esbe botlottunk. Kicsit elhanyagolt, megkopott, napi használatú, de összességében szép volt. Belül Westfalia bútorokkal.

Ismét csak pár saroknyit haladtunk a Güell Park irányába, amikor elment mellettünk ez a fekete cabrio. Sok időnk nem volt tanulmányozni, hamar zöldet kapott.

Még mindig ugyanazon az utcán vagyunk, csak jóval fentebb, és egy Minibe botlottunk.

Most feltehetném a kérdést, hogy mi is ez? Lada? Dehogyis. Lada Spanyolországban? Azt se tudják mi az... Fiat? Elvégre tűlük vette meg a modellt a Lada, miután az év autója lett. Majdnem talált. Ez itt egy Seat! Ez a két gyár sokáig együttműködött, itt a Fiat 500-as is Seatként fut. Igen, a kicsi, a régi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése